Eier av Camilla barnehage PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Administrator
lørdag 07. juli 2012 18:13

Bratland Invest AS tok i januar 2010 over Camilla barnehage etter at barnehagen i mange år hadde vært eid av Eidsvoll menighetsråd.

Leder av Bratland Invest AS, Yngve Bratland er engasjert og opptatt av barnehagens drift, både når det gjelder kvalitet men også ikke minst at de ansatte skal trives i vår barnehagen.

Yngve er med jevne mellomrom innom i barnehagen og treffer de ansatte. Han har også jevnlige møter med barnehagens ledelse.

Nytt av barnehageåret 2012-2013 er at barnehagen sammen med Yngve lager til et datarom slik at vi fra dette barnehageåret kan tilby barna tilgang til datamaskiner og fotoapparat som barna skal få benytte seg av.

Sist oppdatert lørdag 07. juli 2012 18:42

Velkommen til nytt barnehageår PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Administrator
fredag 05. august 2011 22:23

Velkommen til barnehageåret 2012-2013 i Camilla barnehage AS!

Vi har dette barnehageår inndelt barna i tre ulike team:

Maurtua som er småbarnsteamet med følgende ansatte: Inger Elise, Lilli og Karina

Revekroken med følgende ansatte: Wenche, Birgit, Hanne og Lærling

Bjørnehiet med følgende ansatte: Linda, Ellen, Tonje, Ann Marie og Hanne

Det vil kommer mer informasjon på denne siden. Siden er under utarbeidelse.

Hilde V. Stoltenberg

Styrer

Sist oppdatert lørdag 07. juli 2012 18:37

Om oss PDF Skriv ut E-post
tirsdag 23. mars 2010 12:42

Camilla barnehage er …

… å komme gjennom mørket en iskald januarmorgen og se det blafrer i lyktene på trappa, åpne døra og kjenne lukta av nybakt brød.

… å høre frydefulle barn synge av full hals mens onkel Dan akkompagnerer på piano.

… å se ungene suse nedover akebakken nedi dal'n.

… voksne som har tid.

… barn som får være seg selv.

Sist oppdatert mandag 30. august 2010 13:45